FEB 08 2019

Aktivitetstips för företagsfesten

Företag

En företagsfest behöver inte vara en en fest på kontoret med lite pizza och några ljumna öl- och läskburkar. Anledningen att anordna festligheterna är att komma dina kollegor och anställda närmare, att knyta band och bli ett bättre team. Kanske hittar du en bästa vän på en annan avdelning eller stärker ditt kontaktnätverk? För en roligare firmafest, testa några av de här aktiviteterna. 

Hockeymatch

Hyr en loge för företaget och käka god mat medan ni ser på hockey. På alla företag finns det många hockeyentusiaster och resterande får chansen att sitta runt borde och snacka med varandra.

Paintball

Om ni är ett mer aktivt företag kan ni ta ut lite frustration med en paintballmatch. De som inte har samma kondition kan agera krypskyttar och vakta lagets flagga. Avsluta matchen med att grilla tillsammans. Se till att det finns möjlighet att duscha och byta om i närheten av paintballbanan.

Kulturvandring

Ta en halvdag på jobb och arrangera en kulturvandring runt området eller stadskärnan. Lär er mer om staden ni lever och är verksam i. Passar bra i branscher där det finns ett genuint intresse för historia eller kultur.

Bastukväll

Runt om i kommunerna finns bastuflottar att hyra och lokaler med bastu att hyra. Ni kan också boka in er på en spaavdelning där alla får ta del av en behandling var, bekostad av företaget. Välmående och avslappning är en viktig del för företagshälsan, plus att ni får umgås och ha trevligt tillsammans.