OCT 21 2022

Dags för team building på företaget

Företag

Vill du som företagare eller företagsledare skapa en bra atmosfär bland dina anställda är team building en uppskattad aktivitet. Tillsammans får de bland annat visa hänsyn, lyssna på andra, delegera och dessutom ta ansvar. Allt som arbetsmiljön mår bra av och som arbetsgruppen bör klara av att hantera.

Det finns en massa olika aktiviteter inom team building att välja mellan. Välj något som kan passa för just dina önskemål samt utifrån vilken plats ni har till ert förfogande. Du kan hitta spel för utomhus, inomhus, på distans, med mera. De mest populära är:

  • Around the world
  • Poängjakten
  • Code Breaker
  • Murder on the Train

Skräddarsy din team building aktivitet

Men det går även att skräddarsy ett spel just för ditt företag. Tillsammans med Happy Spider kan du få en bra lösning som går i linje med vad du vill förmedla och åstadkomma med aktiviteten. Det finns många fördelar med det upplägget, såsom kostnadseffektivt, tillgången till spelet när du vill och du kan återanvända det så länge det behövs.

Ett snabbt sätt är att använda befintliga spel men med en anpassning utifrån dina önskemål. Men hjälp av AI-tekniken går det att göra spelet extra interaktivt och stimulerande.