MAY 21 2021

På affärsresa till Göteborg

Företag

När du genom din arbetsgivare eller ditt egna företag får ett uppdrag som innebär att du behöver resa till en annan stad, behöver din chef eller du hitta bra och billiga alternativ för resan. Allt ifrån hotell till flygbiljetter, men det kan alltid vara krångligt och jobbigt att hitta rätt flyg för rätt pris.

Hitta bästa alternativet

Det finns flera olika alternativ online, men det viktiga är att de uppfyller dina krav. I det här fallet ska du till Göteborg och behöver vara flexibel med din affärsresa, och har en tajt budget. Då behöver du att företaget du tar hjälp av har ett stort utbud för alla flygbolag till alla priser. När de plockat fram alternativ åt dig kan du i lugn och ro bestämma dig för rätt flyg och pris. Glöm inte heller att ta med intyg i dessa tider.

När du landat med flyget

Det är inte bara flygresan som är viktigt utan även ditt boende för vistelsen. När du har haft en lång dag med möten och tagit beslut vill du gärna komma till ditt hotell och slappna av. Hitta rätt hotell med hjälp av samma företag för att minimera kostnaderna för din vistelse, de hittar även rätt hotell för dina önskemål. Om så pris, bekvämlighet och plats.