JUN 04 2021

Dags för badrumsrenovering?

Företag

Är det dags att uppdatera badrummet? Vi hjälper dig här med tips på hur du kan välja något passande och annat viktigt att tänka på.

Att renovera är ofta omfattande projekt som lätt drar ut på både tid och budget. Genom att planera renoveringen och våga ta hjälp kan det ändå gå lättare än vad du tror. Även om det inte finna något officiellt förbud mot att privatpersoner utan behörighet eller kompetens renoverar olika typer av våtrum, är det att rekommendera. Detta eftersom det finns många komponenter och tekniska svårigheter som infinner sig i just våtrum. Om någonting skulle bli fel står du nämligen utan försäkring om du själv har genomfört renoveringen. Detta behöver du därmed inte riskera om du anlitar en certifierad firma.

Satsa på badkar?

Ett badkar i badrummet. Det känns nästan som ett givet val om en renovering finns i tankarna. Badkar poserar inte endast som en vardagslyx utan har faktiskt flera hälsofördelar. Minskad nedstämdhet, bättre sömn och en välmående hy är fördelar som flera studier har visat att bad i badkar för med sig. Detta om något låter lockande! Vill du kolla in ett brett utbud av badkar kan du kika in här.